ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 2019


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

 

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων θα πραγματοποιήσει ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ για τα παιδιά όλων των εργαζομένων (ηλικίες 3- 12 ετών),  τo Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 στις 14:30 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 11.00 στο θέατρο “ΝΕΟΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ” (Ιπποκράτους 17 και Ακαδημίας), με την ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ” Ως την Άκρη του Ονείρου…” της Κέλλυς Σταμουλάκη

Προσοχή! Θα πρέπει να δηλώσετε έγκαιρα το ενδιαφέρον σας και να παραλάβετε την πρόσκληση σας.

Τα δώρα στα παιδιά θα δοθούν στο τέλος της κάθε παράστασης.

  Για δηλώσεις συμμετοχής και παραλαβή προσκλήσεων καθημερινά, από την Δευτέρα 11/11/2019 έως και την Τρίτη 10/12/2019,

στα γραφεία του Σωματείου. (τηλ. 8193, – Κτίριο 1 – ΚΟΦΚΑ – υπόγειο)

 

Το Δ.Σ.

 

Λίγα Λόγια για την Υπόθεση του Έργου

 «Ως την άκρη του ονείρου…» θα μας πάει η ιστορία της μικρής Πετρίνας, που με μοναδικές «αποσκευές» μια ψυχή γενναία και μια καρδιά αθώα, ξεκινά ένα ταξίδι γεμάτο εμπόδια και αντιξοότητες, διατηρώντας όμως την αισιοδοξία και την πίστη της, για να συναντήσει τη φιλία, την αγάπη, τον έρωτα και την καλοσύνη.

Μία παράσταση με πολύ χιούμορ και τρυφερότητα, περιπέτειες κι ανατροπές, που αγγίζει σύγχρονα ζητήματα, όπως την ξενοφοβία και τη διαφορετικότητα, χρησιμοποιώντας ως όχημα την παραμυθιακή δομή. Ένα έργο που αποδεικνύει, ότι αν πιστέψεις στο καλό θα το συναντήσεις!

Ο μεγάλος μας ερμηνευτής Βασίλης Λέκκας, υποδύεται το φύλακα άγγελο της μικρής Πετρίνας και ερμηνεύει τις μουσικές συνθέσεις του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που αποδίδονται ζωντανά επί σκηνής με άρπα, βιολοντσέλο, πιάνο, λαούτο, κιθάρες, μαντολίνο, μπαγλαμαδάκι, τρομπέτα, ντιτζεριντού, φυσαρμόνικα και άλλα πνευστά και κρουστά.

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

 Κείμενο – Σκηνοθεσία: Κέλλυ Σταμουλάκη

Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Στίχοι: Κέλλυ Σταμουλάκη – Γιάννης Προεστάκης

Κοστούμια: Μάριος Καραβασίλης

Σκηνικά: Γιώργος Λυντζέρης

Ενορχήστρωση: Έλενα Παπαδημητρίου – Νίκος Παρασκευόπουλος

Χορογραφίες – Κινησιολογία: Αναστάσης Δεληγιάννης

Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα

Βοηθός Σκηνοθέτη: Παύλος Εμμανουηλίδης

Φωτογραφία: Αγγελική Κοκκοβέ

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Κέλλυ Σταμουλάκη

Διανομή: Βασίλης Λέκκας, Νέλλη Γκίνη, Νικόλας Μπράβος, Τζερόμ Καλούτα, Έλενα Δελακούρα, Παύλος Εμμανουηλίδης, Ελένη Καρβέλη, Νίκος Παρασκευόπουλος, Έλενα Παπαδημητρίου, Ευγενία Μανούσου, Φώτης Λάμαρης