Πακέτα Διακοπών – Πελοπόνησσος


DSC00178.JPG

 

ΠΡΟΣ  ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Αξιότιμε κύριοι,

είναι γνωστό σε όλους μας πόσο δύσκολη χρονιά είναι το 2015,ιδιαίτερα για τους εργαζομένους, που για πολλές οικογένειες η ανάγκη των καλοκαιρινών διακοπών γίνεται δύσκολη έως και αδύνατη.

Η εταιρεία epihotel που διαθέτει δύο ξενοδοχεία στην Πελοπόννησο επιθυμεί να προσφέρει στο προσωπικό σας πακέτα διακοπών στις ίδιες τιμές και προδιαγραφές με μεγάλους tour operator.

Διαθέτει δύο ξενοδοχεία  α. το Epihotel Οδυσσέας στο Κατάκολο, στη περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, στην Ηλεία (www.hotelodysseas.gr).

Η απόστασή του από τη θάλασσα είναι 150 μέτρα, διαθέτει πισίνα, pool bar, εστιατόριο , και 50 δωμάτια με τηλεόραση, air condition,μπάνιο, μπαλκόνι και με έξτρα χρέωση και ψυγειάκι.

To epihotel Οδυσσέας προσφέρεται για το προσωπικό σας με τα παρακάτω πακέτα:

1.       4 ημέρες-3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στην τιμή των 99 ευρώ για το χρονικό διάστημα 17 Ιουλίου ως 27 Αυγούστου, και 79 ευρώ για το χρονικό διάστημα 27/08 ως 30/09. Ένα παιδί ως 8 χρονών δωρεάν στο δωμάτιο των γονέων.

2.       10 ημέρες -9 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στην τιμή των 269 ευρώ για το χρονικό διάστημα 17 Ιουλίου ως 27 Αυγούστου. Ένα παιδί ως 8 χρονών δωρεάν στο δωμάτιο των γονέων.

Το epihotel Dantis Beach (www.epihoteldantisbeach.gr) βρίσκεται στον Δήμο Ναυπλίου, στην παραλία Πλάκα Δρεπάνου και διαθέτει 60 δωμάτια, πισίνα, camping, και βρίσκεται πάνω στην θάλασσα σε μια καταπληκτική παραλία. Τα δωμάτια του διαθέτουν air condition , ψυγείο, τηλεόραση και μπαλκόνι και οι τιμές γι αυτό το ξενοδοχείο είναι:

1.       3 ημέρες-2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στην τιμή των 49 ευρώ για το χρονικό διάστημα 1 Ιουλίου ως 30 Αυγούστου. Ένα παιδί ως 8 χρονών δωρεάν στο δωμάτιο των γονέων.

2.       5 ημέρες-4 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στην τιμή των 129 ευρώ για το χρονικό διάστημα 5 Ιουλίου ως 30 Αυγούστου. Ένα παιδί  8 χρονών δωρεάν στο δωμάτιο των γονέων.

Προαιρετικά οι εργαζόμενοι της εταιρείας μπορούν να προσθέσουν γεύματα στην τιμή των 8 ευρώ / άτομο με πρώτο και δεύτερο πιάτο, φρούτο ή πλούσιο μπουφέ.

Παρακαλώ κοινοποιήστε την προσφορά μας στους εργαζόμενούς σας και σημειώστε το τηλέφωνό μας: 2621041162 ή το e mailpy@otenet.gr με την αναφορά ότι ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

Ελπίζω στην συνεργασία σας.

ΑΓΑΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Γεν δ/ντης EPIHOTELS